Meedenker.
Aanpakker.
Uitvoerder.

 

Raf Vanbrabant, prille vijftiger, heeft meer dan 20 jaar automobile sales ervaring. In december 2021 besloot hij om een andere weg in te slaan en zo ontstond E-volu. 

"Gezien de steeds groter wordende vraag naar elektrische en plug-in voertuigen, zeker voor de bedrijven, leek de tijd me rijp om een firma te beginnen die voor al deze voertuigen een laadoplossing kan aanbieden. En dat is wat we met E-Volu doen. Of het nu een wall-box is voor de particuliere klant bij hem thuis of een laadinfrastructuur met meerdere laadpunten op kantoor of in mede-eigendommen. We hebben voor alles en iedereen een oplossing."


Het fiscale regime en vooral de interessante ondersteuningen en financiële tegemoetkomingen die het nieuwe wetsvoorstel anno 2021 ons allen biedt, maakt dat zowel de particulier als het bedrijf vandaag een goede investering doet bij het plaatsen van een laadoplossing.   


"Wie mij een beetje kent, weet dat ik het hele proces van A tot Z zal samenstellen en begeleiden in functie van de behoefte van de klant, de situatie en zijn of haar huidig voertuig, maar zeker ook zal kijken naar wat de toekomst zal brengen. Een totaaloplossing bieden waar de klant 100% centraal staat, daar gaan we voor!"


Wens je een vrijblijvend bezoek, gesprek of offerte?

Contacteer Raf via 0473/99 98 25 of info@e-volu.be